Borte bra, Hjemme best?

Jeg vet ikke helt. . Det er veldig godt å være hjemme igjen, samtidig som jeg har et STORT savn etter Mauritius. . Tilbake til den hektiske hverdagen hvor det er skole, jobb, sove, skole jobb sove, det er stressende. Men det som er syykt er at jeg faktisk om under 2 mnd er FERDIG UTDANNET barnevernspedagog. Jeg skjønner ikke hvor de tre årene har blitt av. Det har gått så ufattelig fort.

Vel hjemme og endelig sett de fleste kjente fjes har vi nå altså en stor prosess foran oss. Nemlig BACHELOREN!

Vi har hatt en del runder med hvilken problemstilling vi skal velge, for det er så mye vi vil få frem. Skal vi fokusere på kulturen, profesjonaliteten, etiske dilemmaer, kommuikasjon, skolesystemet osv..

Vi vil så gjerne ha alt med, men så er det nå slik at vi må skrive om det vi har innehentet data om slik at oppgaven blir fyldig og en god bacheloroppgave. Det er ikke bare bare å sette i gang. Men vi er på god vei og godt er det.

Vi har valgt å fokusere på utfordringer vi har hatt ved kommunikasjonen, hva det gjort med oss som fremtidige barnevernspedaoger og vernepleire. Vi holder på med å luke ut pensum, gud det er mye vi kan bruke..

Jobb og sosialt liv er satt på vent, men sånn er det :)

 

Det her er noen av bøkene jeg drukner i for tiden !

 

HJELPEEEEEES!

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

veronicasspennendestudiereise

veronicasspennendestudiereise

23, Skien

Jeg er en glajente som setter utrolig pris på mine gode venner :) Sitter som regel aldri stille og en dag er aldri lik :) Jeg går på høgskolen i porsgrunn og er ferdig utdannet som barnevernspedagog til våren :) Liker å trene og spiller håndball <3

Kategorier

Arkiv

hits