Mauritius sender meg SOLA

For en herlig helg. . . Sola skinner, og gir glede til kropp og sjel :) Litt for mye vind var det kanskje i går, men vi tåler vel det...

Ja, nå er jeg tilbake på skolebenken, og uka som var har vi jobbet med og reflektert rundt praksisen vår i utlandet. Vi var nemlig en stor gjeng litt forskjellig steder i verden. Det var 6 stk som var i Tanzania, 1 i ghana og 10 i Mauritius. Hvorfor vi var så mange i Mauritius tenker jeg nok var at vi alle ville ha litt paradis i helgene. . . Noe som hjalp veldig på kroppen ;)

Uken som kommer er det Bachelorjobbing på høyt nivå. Det blir spennende å få alt ned på papiret. Koble det til teori, forstå opplevelser, inntrykker og erfaringer enda bedre. Rett å slett bare sette oss skikkelig inn det. Vi skal fokusere en del på kulturen. Hva kulturen har gjort med oss som fremtidige barnevernspedagoder og vernepleiere. Jeg skriver nemlig oppgave med to studenter fra vernepleien, så det skal bli spennende å få ett tverrfaglig preg over Bacheloren :)

 

Her er det bilder fra helgekosen <3

 

Ut på tur aldri sur :D


TULLIS :)

KOS PÅ VERANDAN <3

Nå forsvinner snøen  :D

Oscar veldig sliten etter laaaaaaaaaaaang tur :D
Håper været holder seg fremover nå :) Det er nydligt, da kan vi sitte ute å lese, skrive og kose vårs :) Hvordan går det med bachelorskrivingen til folk egentlig ? Ikke minst alle eksamener som skal gjøres unna nå???????

 

LYKKE TIL <3

 

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

veronicasspennendestudiereise

veronicasspennendestudiereise

23, Skien

Jeg er en glajente som setter utrolig pris på mine gode venner :) Sitter som regel aldri stille og en dag er aldri lik :) Jeg går på høgskolen i porsgrunn og er ferdig utdannet som barnevernspedagog til våren :) Liker å trene og spiller håndball <3

Kategorier

Arkiv

hits