VELDEDIGHET FEST LØRDAG 2 APRIL :D

Hei alle NÆRE kjære og kjente!  Vi har kommet hjem til Norge igjen og  i den anledning inviterer vi våre venner til en storslagen aften! Det skal bli så godt å se alle nære og kjære igjen etter 3 måneder. Vi vil at kvelden skal være fylt med mye sprell og morro men allikevel ha i bakhodet at vi er glad for alt vi har i livet. For denne festen blir spesiell hvis akkurat DU kommer, samtidig er du med på å bidra til en god sak. Alle inngangspenger før klokken 23.00 vil gå til veldedighetspotten.

- CC: 100 kr
- Dørene åpner: 20.00
- Kleskode: Whatever you want
- En liten overraskelse til de 50 første som ankommer festen ;)

For de som ikke har fått det med seg så har det seg slik at vi har vår praksis på denne lille idylliske øya. 3 januar 2011 reiste 4 hardtarbeidende og spente studenter fra Norge i håp om nye opplevelser og nye erfaringer.

Ja, denne øya er fylt med hvite strender, flotte korall rev, turkist hav og palmer men vi erfarte fort at bilder en ser på postkort og hva en leser på nettet gjerne overskygger virkeligheten. Etter 3 måneder i praksis har vi virkelig sett og erfart hvilke utfordringer denne øya står ovenfor. Det gjelder sosiale, økonomiske og helsemessige problemer. System som svikter, mangler på ressurser og fattigsdom som begrenser mulighetene for befolkningen.

I de ulike organisasjonene vi har arbeidet i står barns fremtid og deres rett til utdanning svært høyt. Til tross for mangler på ressurser gjør de det beste de kan for barna.

Jeanett og Kine

jobber for en organisasjon som heter Cedem. Her jobber de med barn og unge med ulike funksjonsnedsettelser og lærevansker. Halvparten av veldedighetspotten vil gå til innkjøp av nye rullestoler. Utstyret er slitt og det er heller ikke alle barna som får bruke rullestol fordi mangelen er stor.

Veronica og My

jobber for en organisasjon/ skole som heter Foundation for empowerment/ MFR. Her jobber vi med barn som har falt ut av det ordinære skolesystemet på grunn av fattigdom, rusproblemer og vold i hjemmet. Den andre halvparten av veldedighetspotten vil gå til innkjøp av skolemateriell. De fleste skoleelevene eier ikke en gang en penn, mangler bøker og det er stor mangel på diverse utstyr på skolen.Vi håper de fleste vil tilbringe denne kvelden med oss, og være med på å bidra til noe godt. Ta med godt humør, gjerne en venn og vær med på å gjøre denne kvelden til en suksess.

Varme og spente hilsner fra Veronica, Jeanett, Kine og My!

TIL ALLE SOM VIL BIDRA KAN FØRE OVER PENGER PÅ DENNE KONTOEN: 2610 15 34285

TUSEN TAKK FOR AT DERE BRYR DERE ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

veronicasspennendestudiereise

veronicasspennendestudiereise

23, Skien

Jeg er en glajente som setter utrolig pris på mine gode venner :) Sitter som regel aldri stille og en dag er aldri lik :) Jeg går på høgskolen i porsgrunn og er ferdig utdannet som barnevernspedagog til våren :) Liker å trene og spiller håndball <3

Kategorier

Arkiv

hits